3 fysiske aktiviteter, der minder om computerspil

Trænger du til at få pulsen op eller bare at komme væk fra skærmen i et par timer? Så findes der heldigvis en lang række fysiske aktiviteter, som minder om computerspil. Herunder følger en række bud på fysiske aktiviteter, du kan give dig i kast med.

#1: Spikeball

Spikeball er et forholdsvist nyt spil, som du formentlig har hørt om. Det er et såkaldt 360-graders spil, hvor du kan spille to mod to. I takt med, at du bliver dygtigere, kan du spille mod flere modstandere, men det er en god idé at starte med at være to mod to, hvis I vil have en chance for at dygtiggøre jer.

Spillet går ud på, at man skal bounce bolden ned i nettet, så det andre hold kan returnere den igen. Det er et perfekt havespil, men det egner sig også til brug på stranden – og så minder det på mange måder om et simpelt computerspil, som desuden ikke kræver, at du er i god form eller andet. Det er nemt at gå til, og det kræver ikke erfaring.

#2: Flippermaskine

En flippermaskine er på mange måder en forgænger til de klassiske arkadespil, man kunne spille på konsollerne i 80’erne, og som stadig huserer rundt omkring på konsollerne i de danske hjem. Heldigvis er teknologien efterhånden forbedret så meget, at du ikke skal bruge en formue på en flippermaskine længere.

Den er sjov, og så er den på mange måder også kitsch. Den vil med garanti være et hit, når du får vennerne på besøg, og der er derfor god grund til at investere i en, hvis du også vil kunne fordrive tiden med andre former for gaming, som ikke nødvendigvis foregår bag en skærm. Det perfekte supplement til dig, der gamer.

#3: Paintball

Hvis du holder af skydespil som Counter-Strike eller Left 4 Dead, så er det oplagt at booke en bane, så du og nogle kammerater kan prøve kræfter med paintball. Det er sjovt, og du kan bruge meget af den viden, du har fra computerspil, når du spiller paintball. Her er det særligt vigtigt, at du tænker strategisk.

Du kan med fordel samle dem, du normalt gamer med, hvis de befinder sig i nærheden af dig. Book en bane og kom i gang med at spille paintball. Det vil med garanti være noget, som I synes er sjovt, hvis I i forvejen holder af at spille Counter-Strike eller lignende spil på jeres gamer computere.